Vi hade tur i oturen!
DATUM: 2013-08-20 | TID: 23:11:44 | KATEGORI: Allmänt

Hej på er alla!
Förlåt så himla mycket har inte alls hunnit blogga någonting idag. Men måste berätta om en jätterolig sak som hände, hahaha we are lucky!
Det finns typ en gunga vid oss så man kan gunga ut över Nissan (tror det är en flod) Det var första gången vi var där idag. Linnea skulle då alltså göra det för tredje gången, gick upp jättelång på backen för att få mycket fart, hahah men hon typ halkade ner för det var verkligen brant och hon hade inte så bra grepp om handtaget man håller i. När hon var typ halvvägs ut trillade hon ner i vattnet. Det är ganska mycket strömmar där och väldigt djupt. Många har typ sagt att man absolut inte får trilla i för att det är svårt att komma upp igen, buuut we did it anyway :)
Men vattnet är ju verkligen iskallt så hon blev ju typ as chockad och så. Jag fick verkligen panik!! Mer en vad hon fick.... Men hon kom upp ur vattnet på typ 2 sekunder så det var bra. Det var typ inte så djupt där, tur elr vad?
När hon kom upp var hon typ helt brun för det vattnet är jätteäckligt, vi stack då hem direkt så hon kunde duscha och värma sig.
Det är typ sånt man sett på "america's funniest home videos" elr typ hört om, man har aldrig varit med om de.

Haha ska berätta mer om dagen nu.
Åkte till skolan precis som vanligt, när jag kom hem kollade jag på ännu ett avsnitt av oth, beroende elr vad haha. Stack sedan till Linnéa, vi skulle typ egentligen spela fotboll men vi gick till den gungan istället haha. Ja ni vet ju vad som hände där, haha.
Men sen kom Mimmie och då stack vi till den gungan igen, haha inget hände den här gången, luuck!
Efter de stack vi hem och jag kollade på ett till avsnitt av oth.

Kommer även att länka Linneas blogg i ett annat inlägg, i veckan så uppdatera ofta.
vi hörs, KRAM!

(suddig bild)





Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?