HELGEN

| Postat i: Allmänt
0
Hejsan! 
Förlåt har verkligen inte haft tid o blogga, tävlat i helgen så hade ingen tid. Men tänkte ta berätta lite om helgen. 

Fredag- Jag åkte upp till Göteborg vid 1 som ni vet, shoppade lite med mamma. Vid 6 träffade jag Issa, Julia och Linnea på femman och vi shoppade lite då med. Kommer visa sakerna i ett annat inlägg.
 
Lördag- Jag försökte få biljetter till ID men fick inga, åkte sedan till tävlingen. Senare på kvällen hade det kommit ut ett till datum till konserten och VI FICK BILJETTER, WIHOOO. Så jag och staff fick biljetter till den 14 Juni 2014

Söndag- åkte till tävlingen igen och tävlade, åkte sedan till några kompisar i Göteborg efter det åkte vi hem. 

Vi åt på ett jättemysigt café/ restaurang på lördagen. Så himla gulligt! 


Nu ska jag hem och träna vid 4-6 så himla stressigt jag har det nu, gooood! 
Sen måste jag plugga... 
Kram! 


LAG-SM

| Postat i: Träning & hälsa
0
Hej på er! 
Nu är det lördag och idag ska jag tävla lag-SM. Vet inte om jag kommer uppdatera så mycket idag i och med att jag tävlar och så men vi får se! 
JAG ÄR TYP NERVÖSn 
Kram! 



ON MY WAY

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla! 
Nu sitter jag i bilen och år på väg till Göteborg, shoppa & tävla
Är skit nervös men det kommer säkert gå bra hoppas jag... 

Vi slutade igentligen vid halv 3 men jag slutade nu vid 1 istället haha. Vi har matte prov på onsdag så måste ta med med det, faaan aja. 

När jag kommer upp till Göteborg ska jag & mamma shoppa lite sen vid sex ska jag träffa Julia, Issa och Linnea på nordstan tror jag och då så ska vi shoppa lite där, wihoo! Allt jag köper kommer upp på bloggen efter helge
n  är hemma på söndag men vet inte riktigt när vi kommer hem. 
Uppdaterar mer senare



Poor Ellen, HAHAHAH

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er! 
Idag har jag gått i skolan som vanligt till tre men det hände faktiskt några roliga saker idag som inte brukar hända så ofta. Well vi va i matsalen och Ellen skulle sätta sig ner på sin stol som inte fanns där hon satte sig långsamt ner och sen var hon nere på golvet HAHA. Hela dagen har hon gått runt och skyllt på att det var mitt fel, noooo waaayyy! Sen fick hon typ också väldigt många "stora" fläckar på sin tröja. Hon ville verkligen inte ha på sig den och bytte tillslut tröja med becka, hard day.

Anyway när  jag kom hem hade jag en kvart på mig att äta och byta om till träningskläder. Alltså
goooood i need more time! Men jag han till träningen och den slutade vid 6, kort träning. Hemma kollade jag på 3 avsnitt av OTH innan jag började plugga, ska verkligen satsat i år på betygen och så, vill gå ut nian nöjd. 
Godnatt! 

Love

| Postat i: inspiration, mode
0






WORK HARD OR GO HOME

| Postat i: Träning & hälsa, inspiration
1
Hej! 
Idag hade vi egenträning eftersom att vi inte hade någon tränare som kunde träna. Vi har ju SM i helgen guuuush, så nervös. Så jag måste ju hålla mig i form haha. Men jag sprang och gjorde intervaller (ca 6km)körde Zumba och styrka för hela kroppen. Är jättetrött nu och kommer säkert ha jättemycket träningsvärk imon, åhhh! 
Men aja då vet man att man har tränat bra. 


Dagens motto - work hard or go home
Vi bloggas senare! 
 

FRYSER SÖNDER

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er!
Asså gush det känns verkligen som om man bor på nordpolen just nu, så himla kallt! Måste in till stan och köpa lite varmare kläder har typ bara en massa sommarkläder haha. På lördag ska jag tävla lag SM Göteborg, på fredag tänkte vi då gå i stan i Göteborg så då ska jag köpa lite "vinterkläder". 

Idag skulle jag egentligen gått in till stan och bytat mina två tröjor jag fick eftersom att dem var för stora. Men tror inte jag hinner det. 
Kram! 



WANTIES

| Postat i: inspiration, mode, tips
0





Presenter 2013

| Postat i: Allmänt, foto, inspiration, new in
0
 
 
 
 
 
- Favoriten är nog pälsvästen från Hollies. Har verkligen velat ha en sådan jättelänge, guuuush så fina dem är. Älskar den verkligen
- Självutlösningskontroll från canon, så smart att ha en sådan istället för att använde självutlösare. Nu kan jag besämma exakt när jag vill ta.
- Berlock till mitt armband från thomas sabo
Kamerastativ från Velbon, äntligeeeeen! 
 
Sedan fick jag pengar, presentkort, tröjor (ska byta dem för dem passade inte. Lägger upp bild på det nya) och ett spel haha fick det av min bror. 
 
Vi hörs!

IOS 7

| Postat i: Allmänt
0
 
Nya uppdateringen för iphone, gillade den inte alls i början men tycker faktiskt att den är väldigt bra nu. Den ser enklare och renare ut, haha.
Kram!
 
 

Staaan

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er! 
Hade fullt upp igår därför jag inte bloggade, har ju precis fyllt år så. Igår var jag med Linnea efter skolan vi stack och kollade på fotboll hbk - if centern (p14) det var våra klasskompisar som möttes haha. 

Idag vaknade jag vid 9, fixade mig och stack sedan in till stan. Fick faktiskt med mig en sak hem men visar det i samma inlägg som presenterna. 
Ikväll kommer min släkt  och dem ska fira mig. Måste verkligen städa mitt rum nu så det är fint, åhhh orkar inte. 
Uppdaterar mer sen! 



14

| Postat i: Allmänt
0
| Tidsinställt inlägg, är nog på väg till skolan | 

Idag är det min dag, fyller 14. Åh har varit så taggad för idag nu är jag verkligen 14. Ska inte göra något speciellt idag tror jag, ska bli firad lite och gå i skolan som vanligt. Vet inte riktigt om Jag ska träna men vi får se. Ikväll är det iallafall jag som får bestämma maten, wiiihooo! Kommer skriva ett inlägg med alla presenterna jag fick. Vi bloggar senare! 


Underbar dag'

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla! 
Idag har det verkligen varit en bra dag. Mins bästa vänner firade mig idag efter som att jag fyller år imon. Det var jättekul, haha dem kidnappade mig och tog mig till arosfortet det var jag, Ellen och Rebecka och vi hette "the Ida" I det andra laget var det Linnea, Mimmie och Hazhar, "gangster" haha. vI förlorade med 3 poäng haha åh. Men glad ändå.
Efter det gick vi ut och så hade dem bakat så himla gulligt! Tack så mycket för idag tjejer! 
Blev ett snabbt inlägg nu, måste ju lägga mig nu så jag kommer upp imorgon. Gush är så spänd inför imorgon, måste sova nu godnattt! 



Skoljoggen

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla! 
Nu står vi och väntar på att starten ska gå, ska vara så lat att jag inte springer haha. Vi slutar vid två om man  inte kommer in senare, Vi ska försöka komma in innan två. Det är ca 5 kilometer, en halv mil. Bloggar mer senare! 



GRATTIS

| Postat i: Allmänt
0
Hej! 
Sitter nu på bussen hem från skolan, ruff day. Anyways Min "bror" samme fyller år idag, grattis igenom du ser detta. Haha det är ju faktiskt bara tre dagar kvar till jag fyller år, sooooft! 

När jag kommer hem har jag 30 minuter på mig att byta om till Träningskläder och äta innan jag måste åka till skolan igen och ha utvecklingssamtal... Haha är lite nervös men det kommer nog gå bra.
Hoppas ni har haft en bra dag hörs
kram! 



Work

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla! 
Idag har jag tränat men vi har även börjat fixa mitt rum. Kommer visa sen när det är klart. Känns så skönt att vi äntligen har börjat med det och del är därför jag inte har hunnit blogga idag. Har verkligen haft fullt upp med det, vill ju ha det klart innan torsdag, haha. Är verkligen helt slut nu.
Så vi hörs mer imon!  
Godnatt 



Bloppis

| Postat i: Allmänt, tips
0
Tjena
Min älskade kompis Julia har en grym bloppis på sin blogg. Hon säljer jättefina saker, gå in och kolla det är värt en titt. Hoppas ni gillar det! Tryck HÄR så kommer ni till Julia.
Puss & Kram



dagen

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er! 
idag vaknade jag vid nio, fixde mig i ordning och vid halv 12 stack jag till Ellen en stund, åt lunch vid ett. Efter det har jag typ kollar lite på oth, vid 3 kom Linnea hem och jag har varit med henne till typ tio. Vi cyklade typ runt hela Halmstad känns det som. Vi stannade och fotade lite oseriösa bilder också, hahaha xD
Kram!

| Postat i: Allmänt, foto, inspiration, mode
0



TGIT

| Postat i: Allmänt
1
Hej allihopa! 
Idag är det ju somsagt fredag, fredadg den 13
Gick i skolan som vanligt till halv tre och var hemma med bussen runt tre. Vid sex stack jag till bästa Ellen och vi har typ varit ute och så. Under kvällen händer inget speciellt men tror jag skakolla film med mamma. 
Imorgon kasnke jag åker in en stund till stan igen men vi får se. 
 


Puss & kram
 

Nytt

| Postat i: inspiration, mode, new in, tips
0
Hej på er! 
tänkte visa nu vad jag fick med mig hem från stan igår. 
 
Golden bronzer elf - 45 kr
Jättefint att blanda alla färgerna men man kan också bara använda en färg,
 
CC cream loréal paris - 119 kr 
Själva fondatioen är först en lila kräm när det kommer ut men sedan blir det en fondation när den har känt av hudens färg, finns bara en nyans. Men den formar sig efter sin hudfärg
 
En ansikts kräm från Neutrogen - 59 kr och ett ansikts vatten därifrån - 69 kr
Dem doftar grape frukt, jättegott och dem ska även hjälpa till att motvärka mot finnar och porer. Jag kan redan rekomendera den,
 
 Svart byxor  JC - 399 kr `/ Jeans Gina Tricot - 399 kr 
 
Det var det jag köpte i stan igår.
 
Idag är det fredagen den 13, hade lite otur på morgonen men annars har inget "speciellt" hänt. 
Nu ska jag nog sticka till Ellen och så får vi se vad vi hittar på, uppdaterar mer sen.
Kram!

Stan

| Postat i: Allmänt
0
Hej! 
Nu har jag precis kommit hem från stan. Fick faktiskt med mig några saker. Kommer visa det i ett annat inlägg. 

Jag vaknade vid halv 9, fixade mig i ordning och vid halv 11 åkte jag och mammsen in till stan. 
Kan inte träna idag heller, sträckt ett muskelfäste i knät så kan inte gå... Men istället hade jag tänkt att åka ut till Linehed och kolla på när mina tjejer dansar, Becka kanske också hänger med. 
Tog en frappino på espresso house, jordgubbe & vit choklad så himla god!
Vi hörs!  

9/11

| Postat i: Allmänt
0
We'll never forget 



GUSHGUSHGUSHGUSH

| Postat i: Allmänt
1
Hej alla! 
Just nu sitter jag i matsalen. Onsdagar är verkligen sämsta dagen. Vi har fyra lektioner innan lunch och äter lunch jättesent. 

Imorgon har vi studiedag men jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att träna 5-8, jag får se. Kanske åker in till stan en stund. 
Vi bloggas senare! 



Today

| Postat i: Allmänt
0
Hej guys! 
Vanlig skoldag Ida också, slutade vid halv tre men bussen gick inte hem förrän tio över tre. Så var hemma runt halv fyra. Seeeeeegt! 
Åkte till Julia vid kvart över fyra, halv 5 äkte vi till träningen, 
Kom hem vid halv 9 och åt och har precis kollar på "svenska hollywoodfruqr" Nu ska jag hå upp och duscha och sedan lägga mig. 
Godnatt! 







Inspiration

| Postat i: inspiration
1







Helgen

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Gush vad lite tid jag har haft i helgen asså. Men tänkte iallafall ta och berätta vad jag har gjort.
Lördag - Vaknade vid halv 8, fixade mig till typ halv 11. Vid 11 kom Ellen och vi rensade lite kläder haha xD
Sen vid tre stack Ellen hem jag cyklade och mötte Julia. Sen cyklade vi och mötte Linnea. Vi cyklade sedan in till stan för att ta busen ut till Linnea haha.
Hon hämtade kläder för att hon och Julia skulle sova hos mig. Dem är verkligen världs bäst!
Sedan åkte vi hit igen. Hos mig åt vid och typ snacka.
Sen vid typ 8 åkte vi till Linehed för att kolla på när Julias grupp dansade, grymma är dem asså! Jag skulle göra n sak där och typ "bröt tån" det gör fortfarande så himla ont i tån, omg!
Men sen åkte vi till Julia för att hämta saker och sedan cyklade vi hem till mig, under kvällen har vi myst och snackat.
Idag- vi gick upp kl 10 fixade i ordning oss till träningen mellan 11 och 2. Efter de åkte jag hem duschade och pluggade. Stack sedan ut med Elin, vid halv 7 kom även Ellen. Vi tre har typ bara cyklat runt och så.
Hoppas er helg har varit lika bra som min. Kram!

Bjuder på en bild på världens finaste Felix


Kvällen

| Postat i: Allmänt
1

Hej alla ni!
Nu är de Ellen som skriver lite, Ida är nere o äter. Denna kvällen har varit grym, Elin var med också, såååå längesen.. Cyklat runt överallt och snackat, goa ni är!! Aja suger på att blogga så låter Ida göra de istället haha, men ni får ha de så bra!

/Ellen

Här får ni en bild på bästa Ida <3 (elin också men hittade ingen bild på dig)


hjäääälp

| Postat i: inspiration, mode
4
Hej på er! 
Jag ska nog besätlla hem !love spell" eller "Coconut passion" men vet inte vilken jag ska ta, gooosh så svårt båda doftar jättegott. Vilken tycler ni doftar bäst? Jag fyller ju även år snart så önskar mig även lite andra sånna dofter av Victorias secret.
 
Som ni vet så är det bara 13 dagar kvar till my birthay, tagggadd!!
 
Imorgon ska jag vara med mina två älsklingar Julia & Linnea vet inte vad vi ska göra men vi kanske ska fixa en sak. Men jag bloggar mer om det imorgon, Vi bloggas senare!
 
 
 

HIss & DIss

| Postat i: Allmänt
1
♥ Ny sädat rum
♥När kylskåpet är fullt
♥Sovmorgonar 
♥13 dagar tills jag fyller år
 
 
 
 
 
 
♦Skolaaaa 
♦tidiga morgonar
♦Snart vinter... vill ju ha sommar
♦Pluggg
 
 

Fridayyyy

| Postat i: Allmänt
0
Hej allesammans!
idag är det äntligen fredag så sköööönt. Kom hem från skolan för ca 1 och en halv timma sedan, typ vid tre. Snart ska jag iallafall va med becka, vi ska nog gå till gungan, hoppas jag inte trillar i... haha. Vi får se vad vi hittar på sen. Kommer att blogga mycket den här helgen, som ni märkt inte gått så bra med dem andra helgerna men ska verkligem försöka blogga så ofta jag kan. Har nästan ingen läxa heller nu över helgen så då hinner jag blogga mer. Kommer upp flera inlägg över kvällen dagen. 
Vi bloggas senare!
 
 
 

Dagens Ida

| Postat i: Allmänt
1

Hej alla!
Idag hade vi ju skolfoto, asså seriöst hoppas jag blev bra den här gången. Dem kommer upp nästa vecka så om det blir bra kanske jag lägger upp ett foto på bloggen.

Idag ska jag inte göra så mycket än att träna och plugga när jag kommer hem.
Det kommer nog också upp något inlägg då.

Dagens Ida - tröja - bik bok 199kr | byxor - fabulous 299kr + armband | Johnny Bulls


Socialt

| Postat i: Allmänt
1
INSTAGRAM
@iidaivanssson
 
TWITTER
@idaaaii
 
VINE
@ida ivansson
 
KIK
@Idaaaii (om ni behöver nå mig fort)
 
 
 

Städat

| Postat i: Allmänt
0

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag. Idag har jag varit i skolan som vanligt och tränat. Men vi tränade bara halv 5 till 6 så det var rätt skönt att komma hem lite tidigare. Under kvällen
har jag städat ur min garderob eftersom att vi ska börja göra om mitt rum nu. Om ni vill så kommer det säkert upp en roomtour då jag visar rummet när det är klart.
Det är därför jag inte riktigt har hunnit blogga idag, sorry ska bättra mig!

Imorgon är det skolfoto, blir aldrig bra. Har typ en tanke på vad jag ska ha på mig men är inte helt säker än, pannniiikk.
Ska gå upp lite extra tidigt imorgon så ska nog gå och lägga mig snart.
Godnatt på er!
xx


Svar på frågor!

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Det är många som har ställt lite olika frågor så tänkte ta och svara på några nu i ett inlägg.

♡ Vad är det bästa med hösten?
- Det bästa med hösten är nog det att man kan börja använda tjockare tröjor och kläder. Det är även mysigt när det blir mörkare kväller och på morgonen.
Sen är det ju även så att jag fyller år på hösten den 19 september alltså om 16 dagar, happy!

♡ Har du några syskon, hur många i sånna fall?
- Ja, jag har en storebror som heter Alexander

♡Är OTH bra?
- Som ni har märkt tycker jag att OTH är världens bästa serie just nu. Om ni inte har sett den eller börjat titta tycker jag verkligen att ni ska göra det!

Hoppas ni fick svar och är nöjda. Om det är något ni under över mer så är det bara att slänga iväg en kommentar!
Godnatt ♡


Ont om tid

| Postat i: Allmänt
1

Hej alla!
Idag har jag varit i skolan till halv tre, kom hem vid halv fyra och åkte iväg till träningen vid halv 5. Den slutade vid 8.
Ikväll ska jag plugga, duscha och försöka hinna blogga lite också.

Tröja - Lindex 299kr | byxor - Gina Trocot - 599kr + skor - Converse


5 rolig fakta om mig

| Postat i: inspiration
0



☆ Mitt rum måste vara städat, är det inte de städar jag det ;)

☆ Jag har världens sämsta minne, seriöst guldfiskminne...

☆ Är besatt av OTH, promise världens bästa serie! Galet bra.

☆ Tycker det är sjukt skönt att sova på tåg golv.

☆ Jag vill ha en tatuering över höften, en stjärna.

XX

xx


ALLA KOLLAR

| Postat i: inspiration
1

Hej alla!
Jag tycker ska lyssna på dem här låtarna och dela länken.
Skriv vad ni tkr på Twitter och hashtagga #bagspotify.
Skulle vara jättesnällt!

http://open.spotify.com/track/48iAZ751lyRFjGWQcaHzK6

xx


Remain calm

| Postat i: new in
4

Hej!
Visade ju inte igår vad jag hade köpt så det kommer nu.

Tröja bikbok -199kr
Halsband bikbok - 59kr

Kram!